Eetverslaving en kerst

Hey hoi!

Het is 4 dagen voor kerst en ik heb nog geen kerst inkopen gedaan. De winkel ligt vol met alleen maar lekkere dingen. Van kerstkransjes tot lekkere varkenshaas met een broodje kruidenboter. Of al die lekkere ijstaarten. Doe mij van alles maar wat zou ik zeggen.

Morgen gaat het dan gebeuren. We gaan naar de supermarkt. De Albert Heijn denk ik. Die heeft naar mijn idee toch de lekkerste dingen. Kan ik mij inhouden? Tipje voor jou en mezelf; eet van te voren een goed gevulde maaltijd. 😉

En wat ga ik aantrekken met kerst? Ik heb helemaal niet van die glitter and glamour jurkjes. Jammer, maar volgend jaar beter. Dit jaar trek ik mijn zwarte jurkje aan. Eigenlijk heb ik maar 2 jurkjes. Ik was vroeger totaal geen jurken mens tot kort geleden.

Het ziet er altijd zo enorm tof uit bij anderen. Met altijd de gedachte.. Ooit als ik 65 kilo weeg kan ik dit ook aan. Nou ik kan je vertellen dat ik bij lange na nog steeds geen 65 kilo weeg. Maar ook in deze 84 kilo staat een jurkje mij mooi. Leuk met mijn net nieuwe Dr. Martens eronder. Soms sta ik voor de spiegel en denk ik.. zie mij shinen girl! Haha.

 

Christmas – When eating a cookie or chocolate for breakfast is perfectly acceptable.

IMG_5671

 

Kerst en een eetverslaving. Wat zal ik ervan zeggen.. Moeilijk maar zeker te doen! Zolang ik onder de mensen ben zal ik niet zo snel overeten. Straks denken ze nog dat ik een eetverslaving heb denk ik dan. Dit weten ze natuurlijk allemaal al.. maar ach het is het idee in mijn hoofd.

Ik zal je na kerst vertellen hoe het is gegaan met mijn eetverslaving tijdens kerst!

Mocht jij nou ook kampen met een eetverslaving en het lastig vinden om hier mee om te gaan tijdens feestdagen. I feel you! Maar geniet ervan. Dat is het allerbelangrijkste. Want kerst duurt weer één heel jaar. Na kerst heb je weer 365 dagen om er tegen aan te gaan.

Natuurlijk ziet deze kerst er iets anders uit als andere jaren.. Wat trekken jullie met kerst aan? En wat eten jullie met kerst? Ik ben benieuwd. Laat het mij weten via mijn Instagram post.

Fijne feestdagen allemaal!

Geen reactie's

Geef een reactie